اما در یک مقطع در سال 1944، کارخانههای تولیدی آمریکا که از رکود بزرگ شکسته شده بود، به تولید هواپیمای ژاپن در تمام سالهای جنگ روی هم رفت. در نتیجه، نیمی از تولیدات جنگی جهان از آمریکا آمده است" در طول جنگ جهانی دوم. آههه، روزهای شکوه برتری آمریکا.)
اما بیایید در واقع به تاریخ بیشتر برگردیم، به مثالی حتی بهتر از فرآیند تولید خط مونتاژ برای تقلید:
آشپزخانه های فرانسوی
(هه! شرط ببندید که هیچ کس آن را بعد از اشاره به جنگ جهانی دوم ندیده است.)
غذاهای فرانسوی به درستی از احترام بالایی برخوردار است. با این حال، این سیستم تیپ اسکوفیه است که مسلماً بیشترین تأثیر را بر ناهار خوری عالی در سراسر جهان داشته است. (یعنی تا زمانی که کووید 19 + سیاست ارتجاعی رقت بار فروش را مجبور به کاهش 90٪ کرد)
ظهور منوی à la carte در هتلهای فرانسه در آن زمان - یا توانایی مشتریان برای سفارش هر چیزی که میخواهند، گاهی اوقات دهها مورد - یک کابوس لجستیکی ایجاد کرد. آنچه برای مصرف کنندگان خوب بود، مسلماً برای پخت و پز کارآمد معکوس بود.
بنابراین سیستم تیپ Escoffier یک مکاشفه بود، که انعطاف پذیری را برای نقش های مختلف فراهم می کرد تا بتوانند همزمان روی چندین غذا کار کنند، دور هم جمع شوند و به اندازه کافی سریع به غذاخوری ها بروند تا همچنان گرم و خوشمزه باشند.
https://dalnetweb.ir/english-content-production/
- یکشنبه ۲۱ اسفند ۰۱ ۱۱:۳۱
- ۳ بازديد
- ۰ نظر